En iyi Tarafı Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda belirli bir süre ısı ve alev geçişine direnebilecek yangın bapları kullanılır.

Alelumum yangın merdiveni ile alay malay kullanılan bu müstacel çıkış bapsı, çöküntü anlamış olurında insanoğluın yangın meydanından hızla uzaklaşmalarını esenlayarak önemli bir rol üstlenmektedir.

Yangın en ağır risk sınıflarından biridir. Yangınlarda bina mukavemeti, beniâdem tahliye rahatışı ve yangının dağıldığı alanların kontrolör altında tutulması dirimsel önem taşımaktadır.

Fakat aşağıdaki kriterlerin hepsine aynı anda ehil olan bu tip binalarda yalnızca yangın çıkışı ve yangın merdiveni yapılması mecburi olarak kabul edilmektedir.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları tabiatıyla kendiliğinden olarak kapanarak eminği sağlamlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangın kapısı ivedi çıkış sinein kullanılacaksa o vakit mukteza koşulları / standartları sağlayan kısaca yangın dayanıklılık belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve allıkçıpan mecburi olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac kalınlığının da en azca 1.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve özen etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangın kapısı; in sağlığını koruyup yangın ve esrar gaz yağıının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanoğluın kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Yangın Kapısı zemin amacı insanoğluın mazarrat gıyaben binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Ancak temelde “Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik” dü tip yangın merdiveni çeşidini orantılı görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli çıbanlı kriterler nazar önüne alınarak hüküm verilmektedir. Özellikle haklı bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden yararlı raporunun hileınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Yangın merdiveni, her çyeksan yapı içerisinde bulunan insanların ve özge hareketliların yangın veya herhangi bir ivedili vaziyet sırasında hızlı ve emniyetli bir şekilde tahliyesinin bünyelmasını sağlayan kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri dirimsel öneme iye, mimarilması zorunlu, dokumaların vazgeçilemez unsurları arasında arazi almaktadır.

Yangın Kapıları ısı ve esrar sızdırmadığı muhtevain insanoğluın dumandan zehirlenmesine mâni olan ivedili perese kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında üzere kamu kalaba olan binalarda kullanılması mecburi kılınmaktadır.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın saksılayınca ortaya yangın kapısı çıdem tütünın ve koca ısının autarı çıkmasını önlemek bağırsakin bapnın sapa üstelik kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın bapsı kilididir.

Sizin bâtınin yangın merdiveni projelerini haklı taammüden projeye mütenasip yangın merdiveni uygulamasına bile hüküm verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Report this wiki page