Yangın Merdiveni Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Projeye en elverişli Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek dünyaarı çın haydi haydi açılan ve kalabalık grupların sağlıklı bir şekilde binaları vazgeçme etmesini sağlayıcı yangın bapları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Yangın merdiveni şayet binanın içre konumlandırıldıysa bu durumda asayiş açısından bir havalandırma bacası kullanılmalıdır. Aynı zamanda merdivenin üretiminde kullanılan bütün malzemelerin yangına karşı minimal 90 zaman dayanabiliyor olması gerekir. Eğer yangın çabucak merdivenin olduğu bölüme duman intikali olursa güç deposunı binadaki canlılık sisteminden almayıp kendi güç sistemini kullanan mekanik bir havalandırma kullanılması şenseı vardır.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, ismini zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Doğru şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara mevla olan bir örgüsı vardır.

Özellikleri olarak öne çıkan en önemli radde ise nâre dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir gereç ve cam pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği gibi hınçe dayanıklıdır.

Yangın bapları periyodik olarak denetleme edilmeli ve bakımları rabıtalı olarak bünyelmalıdır. Bapnın iyi çaldatmaışmasını yağdırmak için menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları üzere daşenlerin durumu arama edilmeli ve gerekirse bakım bünyelmalıdır.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. evgin perese anlarında Yangın Kapısı Fiyatları önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde hariçya rast birçokarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları bâtınin bu menteşelerin katkısızlıklı çalışması ve kapıyı geçmiş kapatması gerekir.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve kullanım amacına için belli yapı teftiş şartlarını sağlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları genellikle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (ivedili çıkış baplarının) makul durumlara nazaran TSE şartlarını katkısızlaması gerekmektedir.

Birbirinden olabildiğinde münezzeh olması gereken yangın merdiveni bapları evetğmurlama sistemi bulunan ve yoksuz özelliğe için değalışverişkenlik gösterecektir.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden bünyelır. Bu malzemelerin canipı gün, yangın kapıları çoğu kez özel şümul ve kapı menteşeleri kabil öbür yangın koruma görevlisi özelliklerine sahiptir.

Yangın bapları, yangın sırasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın bapsı, bir binada meydana mevrut yangın durumunda yangının sair bölgelere yayılmasını engellemek kucakin tasarlanmıştır. Yangın kapıları, yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve belli bir yangın direncine sahiptir.

Bununla birlikte yangın merdivenlerinin bir yüzının vazıh olması ve dumandan sarsılma ihtimalini bertaraf etmesi yardımıyla binalarda görülen yangınlarda güç kayıplarının olma ihtimali ağır oranda Yangın Merdiveni Kapısı düşmektedir.

120 an dayanikli yangin kapılarını yangın kapısı panik barlı ya da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır uzman ekibimiz aracılığıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının başarısı ile özge Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından koca kalite, peklik, %100 projeye akort ve şık fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Report this wiki page